PACKS DE VIDEO

PACK VÍDEO BRONZE (4K - ESTABILITZADORS)

Inclou grabació de vídeo de 2 dies: el mateix dia de l'enllaç i un segón dia amb la parella sola, en un ambient relaxat. Un únic filmaker. S'entrega un muntatge de vídeo prèvia d'1 minut aprox.per compartir a xarxes + vídeo-resum de l'enllaç amb els millors moments i una durada d'entre 5 i 8 minuts. Sense grabació d'audio. Muntatge de les imatges amb música.


PACK VÍDEO SILVER (4K - ESTABILITZADORS - GRABADORA ÀUDIO HQ CERIMÒNIA)

Inclou grabació de vídeo de 2 dies: el mateix dia de l'enllaç i un segón dia amb la parella sola, en un ambient relaxat. Un únic filmaker. S'entrega un muntatge de vídeo prèvia d'1 minut aprox.per compartir a xarxes + vídeo-resum de l'enllaç amb els millors moments i una durada d'entre 5 i 8 minuts. Amb grabació d'audio original. Muntatge de les imatges amb àudio original i música.


PACK VÍDEO GOLD (4K - ESTABILITZADORS - DRON 4K)

Inclou grabació de vídeo de 2 dies: el mateix dia de l'enllaç i un segón dia amb la parella sola, en un ambient relaxat. 2 filmakers + dron. S'entrega un muntatge de vídeo prèvia d'1 minut aprox.per compartir a xarxes + vídeo-resum de l'enllaç amb els millors moments i una durada d'entre 15 i20 minuts. Sense grabació d'audio. Muntatge de les imatges amb música.


PACK VÍDEO PLATINUM (4K - ESTABILITZADORS - GRABADORA ÀUDIO HQ CERIMÒNIA - DRON 4K)

Inclou grabació de vídeo de 2 dies: el mateix dia de l'enllaç i un segón dia amb la parella sola, en un ambient relaxat. 2 filmakers + dron. S'entrega un muntatge de vídeo prèvia d'1 minut aprox.per compartir a xarxes + vídeo-resum de l'enllaç amb els millors moments i una durada d'entre 15 i 20 minuts. Amb grabació d'audio original. Muntatge de les imatges amb àudio original i música.

TARIFA DE PREUS

PACK VIDEO BRONZE: 1425 € + IVA

PACK VIDEO SILVER: 1590 € + IVA

PACK VIDEO GOLD: 1915 € + IVA

PACK VIDEO PLATINUM: 2085 € + IVA


ALTRES DESPESES A TENIR EN COMPTE:

Els preus inclouen els serveis bàsics indicats a la descripció. Altres detalls o serveis extres es facturaràn apart.

PACKS FOTOGRÀFICS

PACK FOTOGRÀFIC BÀSIC NOCES

Cobrim tot l'enllaç, des de l'arribada dels nuvis/es a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, petita sessió als/les recent casats/des a l'exterior, la recepció i el ball. Us faig entrega d'entre 800 i 1000 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) que us podreu descarregar on-line.

PACK FOTOGRÀFIC COMPLET NOCES

INCLOU PRE/POST BODA + SESSIÓ PRIVADA ALS NUVIS MENTRE US VESTIU

Cobrim tot l'enllaç, des de la sessió a casa dels/les nuvis/es mentre es preparen pel gran moment, arribada dels/les nuvis/es a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, sessió VIP als/les recent casats/des amb indicacions de posing professional, el convit i el ball. Us faig entrega d'entre 1000 i 1500 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) que us podreu descarregar on-line.

+ INFO