FOTÒGRAFA PROFESSIONAL

Em presento...

Benvinguts al món de la fotografía de família. Em dic Marta, i em vaig iniciar en la fotografía ara fa 20 anys, tot i que de ben petita ja trastejava les càmeres del meu avi i del meu pare. Vaig començar a nivell professional l'any 2000, en fotografía documental i artística, però sempre se'm colaven fotografies d'aquella carícia d'una mare al seu nen; o el pare donant una lliçó de vida al seu petit; o aquella carona de sorpresa quan una criatura descobreix la sensació tan extranya quan un gos li llepa la cara; ... i tot això entre reportatge i reportatge...

No em va quedar més remei que rendir-me i reconèixer que allò era exactament el que volia fotografiar: la sinceritat i espontaneitat dels més petits i la felicitat i l'amor dels pares.

I un dia vaig ser mare... i això va despertar en mi una sensibilitat especial amb els nadons. Així que em vaig voler especialitzar en fotografía de recent nascut, aprenent de les millors professores: llevadores, infermeres, psicòlogues infantils… i finalment de les millors fotògrafes del sector.

Amb aquesta formació espero poder-vos transmetre els meus coneixements en cada sessió i contribuïr una miqueta en el vostre aprenentatge com a mares i pares.

Moltes gràcies per la vostra confiança!


Marta

RESERVES 651.90.47.66 marta@martabellot.com