KIT BOUDOIR

Caixes-regal combinades en color vermell i negre per a presentar les millors imatges de la teva sessió de fotos Boudoir. Un regal molt especial per a la teva parella, segur que li encantarà!

KIT BOUDOIR Nº 1: BOOK 10 FOTOS 15X20

Conté 10 imatges de 15x20cm impreses en paper fotogràfic amb contracolat al dors per a donar-los-hi rigidesa, a l'interior de la caixa hi ha un compartiment amb un elegant suport de metacrilat negre per a posar-hi les fotos.

PREU (IVA inclòs) : 140 €

KIT BOUDOIR Nº 2: BOOK 5 FOTOS 15x20 PASSE-PARTOUT

Conté 5 imatges de 15x20cm impreses en paper fotogràfic muntat en passe-partout, a l'interior de la caixa hi ha un compartiment amb un elegant suport de metacrilat negre per a posar-hi les fotos. Possible combinació vermell-negre o negre-vermell.

PREU 15x20 (IVA inclòs) : 140 €

KIT BOUDOIR Nº 3: BOOK 5 FOTOS 25x25 PASSE-PARTOUT

Conté 5 imatges de 25x25cm impreses en paper fotogràfic muntat en passe-partout, a l'interior de la caixa hi ha un compartiment amb un elegant suport de metacrilat negre per a posar-hi les fotos. Possible combinació vermell-negre o negre-vermell.

PREU 15x20 (IVA inclòs) : 140 €

KIT BOUDOIR Nº 4: BOOK 10 FOTOS 15X20 + USB

Conté 10 imatges de 15x20cm impreses en paper fotogràfic amb contracolat al dors per a donar-los-hi rigidesa, a l'interior de la caixa hi ha un compartiment amb un elegant suport de metacrilat negre per a posar-hi les fotos i un USB amb totes les fotos de la sessió.

PREU (IVA inclòs) : 140 €

KIT BOUDOIR Nº 5: BOOK 5 FOTOS PASSE-PARTOUT + USB

Conté 10 imatges de 15x20cm impreses en paper fotogràfic muntat en passe-partout, a l'interior de la caixa hi ha un compartiment amb un elegant suport de metacrilat negre per a posar-hi les fotos i un USB amb totes les fotos de la sessió.

PREU (IVA inclòs) : 150 €

SEDUEIX LA TEVA PARELLA AMB UN REGAL EXCLUSIU

Sorprèn la teva parella amb un book de fotos sensual i atrevit. Et preparem una sessió de fotos especial per a tú, tota una experiència que et farà pujar l'autoestima i et refermarà la confiança en tú mateix/a.

LI VOLS DEMANAR MATRIMONI?

Fotografiar una proposta de matrimoni també és una forma divertida i romàntica d'iniciar el procés de planificació del vostre casament. Junts podem fer d'aquest moment un instant emocionant i memorable.

FÉS LA TEVA COMANDA: (+34) 937.422.477 marta@martabellot.com