FOTOGRAFIA AMB CAVALLS I PONIS

( recomanat a partir de 4 anys )

FOTOGRAFIA AMB CAVALLS I PONIS

Als nens els encanten els animals. Molts estàn acostumats a viure amb gossos, gats, conills, tortugues, ... La innocència d'uns i la noblesa dels altres, crea moments i situacions inoblidables. Nosaltres us oferim passar una divertida estona en família, a la nostra hípica, on els petits disfrutaràn de tranquils i adorables ponis, on a més, veuràn i podràn tocar inmensos cavalls. La sessió més tendra és amb els ponis, que són animals més petits i els nens/es s'hi troben més còmodes. I, si es veuen en cor, també poden muntar-los i donar unes voltes pel nostre picador. Tota una experiència pels més petits!!

QUAN FER LA SESSIÓ?

Aquest tipus de sessions les podem fer quan vulgueu. Recomanem temporades de tardor, hivern i primavera, doncs es fan a l'exterior i a l'estiu sol fer molta calor.

ON ES FA LA SESSIÓ?

La sessió la fem A LA NOSTRA HÍPICA: on tenim tot controlat i preparat, i on us podreu quedar a passar l'estona que vulgueu després de la sessió, disfrutant de l'indret i els animals.

L'horari recomanat és a la tarda (l'hora dependrà de l'època en la que ens trobem).

TEMPS DE DURADA

Les sessions Pony tenen una durada aproximada d'uns 30 minuts. Són sessions que demanen molta paciència, doncs els nens/es han d'agafar confiança amb els animals i cal que es sentin relaxats i sense pors.

VESTUARI

Recomanem que porteu al nen/a ja vestits de casa. Heu de tenir en compte que l'ambientació és de camp, de quadres i cavalls. L'escenari és a l'exterior i hi ha fang i pols, caldrà un calçat adequat. Si són mesos d'hivern, heu de tenir en compte d'abrigar els petits. Si preferiu que ens ocupem nosaltres del seu vestuari, cal indicar-ho al fer la reserva**.

** (Suplement Vestuari)

QUÈ INCLOU?

La sessió Pony inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; la preparació dels ponis i dels decorats; l'assistent; les nostres indicacions de posing professionals i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

El pack Bàsic inclou 5 imatges finals editades + 5 còpies impreses totes iguals, de la fotografía que més us agradi (inclou sobre individual). Aquest pack es pot ampliar amb més fotografíes, totes les imatges de la galería, productes a la carta (ampliacions en paper fotogràfic, impressions, recordatoris, ...), o bé amb un Àlbum, caixa de fusta amb làmines o quadres de paret, entre d'altres articles.

COM I QUAN RESERVAR?

La reserva la podeu fer quan vulgueu, preferiblement amb unes setmanes d'antelació, per poder escollir la data. Tingueu en compte que cada cop tanquem les reserves amb més antelació!! així podreu escollir la data que millor us vagi.

Per poder formalitzar la reserva, cal fer pagament del 100% del cost de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passades tres/quatre setmanes de la sessió, us presentarem una galería d'imatges, on podreu escollir les que més us agradin, incloses al pack Bàsic, i que us podreu endur el mateix dia. Serà el moment d'adquirir qualsevol producte adicional.


RESERVES 651.90.47.66 marta@martabellot.com