PRE BODA ROMÀNTICA I SALVATGE

Una sessió de fotos romàntica i diferent que et farà sentir la llibertat i la tranquil·litat d'un dia molt especial amb la teva parella.

Fuig de la ciutat, de l’estrés o de la monotonía del dia a dia fent una escapada amb la teva parella, compartint un dia de tranquil·litat junts en un entorn idílic.

Ens trobarem a la nostra Masia de l'Empordà on, després de valorar les vostres habilitats per muntar, us trobarem el cavall adequat per a cada un. La nostra guia us portarà a fer una passejada per un frondós bosc de roures i alzines, rierols i gorgs amagats. O si ho preferiu podem anar fins el mar i cavalcar per la sorra d'una platja solitària.

Paisatges idílics on us relaxareu tot prenent un suculent i exclusiu pic-nic acompanyat d'una ampolla de cava ben fred, llegint un llibre o disfrutant de la posta de sol.

Amb aquestes sessions us faig entrega de totes les imatges editades en alta resolució i un quadre en fusta M.D.F. d'alta qualitat i mides 50x70 o bé 60x60cm.

TARIFA DE PREUS (IVA inclòs)

SESSIÓ PRE O POST BODA ROMÀNTICA*: 600

SESSIÓ PRE O POST BODA ROMÀNTICA + VIDEO*: 1250 €

SERVEIS COMPLEMENTARIS:

  • MAKE UP: 80 €

  • VESTUARI A MIDA: sota pressupost.

  • ALLOTJAMENT (inclou esmorzar): 180 €/nit (consultar disponibilitat amb antel·lació).

*Els preus inclouen els serveis bàsics indicats a la descripció + assegurança d'accidents. Altres detalls o serveis extra es facturen apart.