REEL     SHORT     TIME LAPSE    (mini-video)

Si el teu pressupost és ajustat, t'oferim la opció dels Reels, Shorts o Time Lapses del teu casament. La grabació de mini-videos que podràs compartir a les xarxes socials o disfrutar amb la teva familia i amics.

MINI-V BODA LAURA & DAVIDE (15/04/2023)


VÍDEOS PER A COMPARTIR A LES XARXES SOCIALS


PACK MINI-V BASIC - XXSS (9:16)

Grabació de videos en vertical de 30 a 60 segons dels millors moments del teu casament. S'entrega un vídeo resum de 3 minuts aprox. editat amb música per compartir a xarxes + 7 mini-vídeos de l'enllaç amb els millors moments. 

PACK MINI-V COMPLET - XXSS (9:16)

Grabació de videos en vertical de 30 a 60 segons dels millors moments del teu casament. S'entrega un vídeo resum de 3 minuts aprox. editat amb música per compartir a xarxes + tots els mini-vídeos de l'enllaç amb els millors moments. 

PACK MINI-V BASIC 4K (16:9)

Grabació de videos en horitzontal de 30 a 60 segons dels millors moments del teu casament. S'entrega un vídeo resum de 3 a 5 minuts aprox. + 7 mini-vídeos de l'enllaç amb els millors moments. Edició de les imatges amb música. 


PACK MINI-V COMPLET 4K (16:9)

Grabació de videos en horitzontal de 30 a 60 segons dels millors moments del teu casament. S'entrega un vídeo resum de 5 a 8 minuts aprox. + tots els mini-vídeos de l'enllaç amb els millors moments. Edició de les imatges amb àudio original i música. 


MINI-V  XXSS (9:16)

Grabació d'un sol vídeo en vertical de 60 segons del moment puntual que tú vulguis del teu casament. S'entrega el vídeo editat amb música. 


MINI-V 4K (16:9)

Grabació d'un sol vídeo en horitzontal de 60 segons del moment puntual que tú vulguis del teu casament. S'entrega el vídeo editat amb música. 

TARIFA DE PREUS  (IVA inclòs)

PACK MINI-V BASIC - XXSS: 420€

PACK MINI-V COMPLET - XXSS: 600€

PACK MINI-V BASIC - 4K: 490

PACK MINI-V COMPLET - 4K: 720€

MINI-V (unitat): 100€

ALTRES DESPESES A TENIR EN COMPTE:

Els preus inclouen els serveis bàsics indicats a la descripció. Altres detalls o serveis extres es facturaràn apart.

PACKS DE VIDEO PROFESSIONAL

PACK VÍDEO BRONZE (4K - ESTABILITZADORS) 

Inclou grabació de vídeo de 2 dies: el mateix dia de l'enllaç i un segón dia amb la parella sola, en un ambient relaxat. Un únic filmaker. S'entrega un muntatge de vídeo prèvia d'1 minut aprox.per compartir a xarxes + vídeo-resum de l'enllaç amb els millors moments i una durada d'entre 5 i 8 minuts. Sense grabació d'audio. Muntatge de les imatges amb música. 


PACK VÍDEO SILVER (4K - ESTABILITZADORS - GRABADORA ÀUDIO HQ CERIMÒNIA) 

Inclou grabació de vídeo de 2 dies: el mateix dia de l'enllaç i un segón dia amb la parella sola, en un ambient relaxat. Un únic filmaker. S'entrega un muntatge de vídeo prèvia d'1 minut aprox.per compartir a xarxes + vídeo-resum de l'enllaç amb els millors moments i una durada d'entre 5 i 8 minuts. Amb grabació d'audio original. Muntatge de les imatges amb àudio original i música. 


PACK VÍDEO GOLD (4K - ESTABILITZADORS - DRON 4K) 

Inclou grabació de vídeo de 2 dies: el mateix dia de l'enllaç i un segón dia amb la parella sola, en un ambient relaxat. 2 filmakers + dron. S'entrega un muntatge de vídeo prèvia d'1 minut aprox.per compartir a xarxes + vídeo-resum de l'enllaç amb els millors moments i una durada d'entre 15 i20 minuts. Sense grabació d'audio. Muntatge de les imatges amb música.


PACK VÍDEO PLATINUM (4K - ESTABILITZADORS - GRABADORA ÀUDIO HQ CERIMÒNIA - DRON 4K) 

Inclou grabació de vídeo de 2 dies: el mateix dia de l'enllaç i un segón dia amb la parella sola, en un ambient relaxat. 2 filmakers + dron. S'entrega un muntatge de vídeo prèvia d'1 minut aprox.per compartir a xarxes + vídeo-resum de l'enllaç amb els millors moments i una durada d'entre 15 i 20 minuts. Amb grabació d'audio original. Muntatge de les imatges amb àudio original i música.

TARIFA DE PREUS  

PACK VIDEO BRONZE: 1425 € + IVA

PACK VIDEO SILVER: 1590 € + IVA

PACK VIDEO GOLD: 1915 € + IVA 

PACK VIDEO PLATINUM: 2085 € + IVA

ALTRES DESPESES A TENIR EN COMPTE:

Els preus inclouen els serveis bàsics indicats a la descripció. Altres detalls o serveis extres es facturaràn apart.

PACKS FOTOGRÀFICS

PACK FOTOGRÀFIC BÀSIC NOCES

Cobrim tot l'enllaç, des de l'arribada dels nuvis/es a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, petita sessió als/les recent casats/des a l'exterior, la recepció i el ball. Us faig entrega d'entre 800 i 1000 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) que us podreu descarregar on-line.

PACK FOTOGRÀFIC COMPLET NOCES

INCLOU PRE/POST BODA + SESSIÓ PRIVADA ALS NUVIS MENTRE US VESTIU

Cobrim tot l'enllaç, des de la sessió a casa dels/les nuvis/es mentre es preparen pel gran moment, arribada dels/les nuvis/es a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, sessió VIP als/les recent casats/des amb indicacions de posing professional, el convit i el ball. Us faig entrega d'entre 1000 i 1500 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) que us podreu descarregar on-line.

+ INFO