EQUIP

Marta Bellot

Em dic Marta, i em vaig iniciar en la fotografía ara fa 20 anys, tot i que de ben petita ja trastejava les càmeres del meu avi i del meu pare. Vaig començar a nivell professional l'any 2000 amb la fotografía documental i artística.

L'any 2015 em vaig especialitzar en fotografía infantil i de recent nascut, mentre que també fotografiava mascotes i, sobretot... cavalls!

L'any 2017 vaig iniciar un nou projecte: les sessions de "Petició de mà" en un entorn idílic... i sí, amb cavalls. 

La possibilitat de treballar amb cavalls a les meves sessions la tinc gràcies a que la meva família es dedica al negoci de la hípica des de fa més de 30 anys. La combinació entre aquests nobles animals i la fotografía ens fa aconseguir imatges exclusives.

L'any 2020 vaig fer el salt cap els Casaments, i juntament amb la meva germana Susi que m'acompanya a cada event, formem un potent equip al qui no se li escapa cap detall.

Marta

Susi Bellot

Jo sóc la Susi, i el que més em defineix és que sóc una enamorada dels nens, sempre disposada a jugar amb ells per captar-los  aquesta mirada murri, i per descomptat aquest somriure tan difícil de robar.

La fotografia forma part de la meva vida des de sempre, ja que la meva família sempre s'ha envoltat de càmeres fotogràfiques i d'aquesta fabulosa afició. En diferents ocasions he estat segona fotògrafa a l'estudi de la meva germana Marta fins que ens vam atrevir amb la fotografia de noces.

Treballem colze a colze formant un gran equip i aconseguint diferents punts de vista d'un mateix esdeveniment. Només ens mirem i ja sabem perfectament el que l'altra pensa o vol comunicar a cada instant.

He estat Wedding Planer durant 3 anys, de manera que tinc àmplia experiència en tots els detalls a tenir en compte i que no poden escapar en un dia tan especial com el del teu casament.

Susi

EL NOSTRE ESTIL

Quan treballem sempre busquem l'espontaneïtat, centrant-nos més en els sentiments i les emocions del moment, sense deixar de costat l'espai i la llum. Durant les sessions privades podem enfocar-nos més cap a l'elegància i la part artística, on busquem la naturalitat i el romanticisme.  La bellesa i la intimitat d'un moment únic a les vostres vides fan que es converteixi en una experiència excepcional. Abans de la sessió prepararem junts l'enfoc que li donarem i els detalls que no s'ens poden escapar, sempre tenint en compte la vostra personalitat. La nostra ampla experiència en fotografía de paisatge fa que poguem aconseguir retrats increíbles.

VOLS VEURE COM TREBALLEM?? 

SEGUEIX-NOS A LES XARXES O VISITA ELS NOSTRES VÍDEOS AQUÍ

MAKING OFF PRE NOCES A MONTSERRAT

BODA LAURA & DAVIDE (15/04/2023)

La fotografía de noces ens ha obert un món meravellós, que ens dona possibilitats de desenvolupar la nostra creativitat en favor de l'amor i la felicitat de famílies excepcionals... com la teva!

Sabem que les imatges del vostre casament, "un dels dies més importants de la vostra vida", són el record que us quedarà per quan vulgueu tornar a reviure-ho. Així és la nostra fotografía, una pel·licula en imatges de tot el que passa: somriures, sensacions, llàgrimes, emocions... i diversió!

Parlem del vostre casament 

tot fent un cafè?

      RESERVES      651.90.47.66   marta@martabellot.com