FOTOGRAFÍA DE RECENT NASCUT

( abans dels 10 primers díes de vida )

FOTOGRAFÍA DE RECENT NASCUT

Els primers minuts, les primeres hores, els primers dies de vida d'un recen nascut són moments on aflora la tendresa en la seva màxima expressió, i passa tan ràpid que no volem deixar de congelar aquest instant. Mentre dorm tranquil·lament, en un ambient càlid i relaxat, la nostra càmera captarà aquest moment de tendresa irrepetible, una experiència plena d'emocions que ho converteixen en un record de gran valor.

QUAN FER LA SESSIÓ?

El millor moment per aconseguir fotografíes tan especials és per sota dels 10 dies de vida. Passats els primers 12 dies de vida, els nadons estàn més desperts, és més complicat acomodar-los en algunes postures degut a que van deixant la posició fetal; també poden aparèixer còlics i gasos, la seva pell es comença a descamar i pot mostrar imperfeccions. Sóm conscients que són dies difícils, entre les molèsties del part, falta d'hores de son, visites al pediatra i haver-se d'adaptar a la nova situació... uffff!! un caos!! Per això disposem d'un ambient íntim i còmode, on us podreu prendre la sessió com un petit descans i disfrutar dels consells i tècniques per adormir i relaxar el vostre nadó.

En el cas dels nadons prematurs (nascuts abans de les 37 setmanes de gestació), el seu desenvolupament porta un altre ritme, i axò fa que la sessió es pugui fer més tard. La nostra prioritat és la salut i benestar del nadó, i que agafi pès. Consultan's si aquest és el teu cas. Normalment agafem com a referència la data prevista de part, el seu pès actual i d'altres factors, estudiant cada cas de forma personalitzada.

ON ES FA LA SESSIÓ?

La sessió es pot fer:

  • A L'ESTUDI: al nostre estudi perfectament equipat per a aquest tipus de sessions, on es manté una temperatura càlida i constant (uns 27ºC) i on treballarem amb llum natural (sempre que sigui possible), en benefici sempre de la seguretat i comoditat del nadó. Les sessions de Nou Nat es fan als matins, de dilluns a divendres. Només és permesa la presència dels pares (o en el seu defecte, d'un acompanyant). Si hi ha germans més grans, només hi seràn al principi, just per a les fotografíes on han d'aparèixer.

  • A CASA VOSTRA: en algunes ocasions puntuals podem fer la sessió a casa vostra, evitant el desplaçament; però no es tracta d'una opció molt comuna. Nosaltres ens trobem més limitats en quan a accessoris i atrezzo, i ens cal desplaçar una gran quantitat d'equip a casa vostra, amb el cost material, de personal i temps que suposa. A més, l'espai ha de reunir una sèrie de condicions per tal de poder realitzar allà la sessió amb total comoditat (mínim espai, llum natural, etc.). És important que tingueu en compte que ens cal un espai lliure d'estrés (ningú més, apart dels pares del nadó, ha d'estar present durant la sessió). ** Tarifa Especial Domicili (sota petició).

TEMPS DE DURADA

Les sessions de nou nat tenen una durada aproximada d'unes 3 hores. Són sessions que demanen molta paciència, és important que estigueu molt relaxats, per això tenim l'estudi preparat perquè disfruteu de l'experiència i aprofiteu per a descansar de l'enrenou dels primers dies. El temps real de la sessió és molt menys, doncs dediquem molta estona a adormir i relaxar al nadó, i en l'estona que ha de menjar. És imprescindible que seguiu les nostres instruccions per tal de poder tenir una sessió exitosa.

DURANT LA SESSIÓ

Al nostre estudi tenim tot el que cal per poder dur a terme la sessió, amb gran varietat d'atrezzo, diademes, roba, gorrets, disfresses, etc. per fer de la vostra sessió quelcom únic i original. Només cal que porteu la bosseta d'us diari que feu servir habitualment quan sortiu de casa, amb alguns recanvis de bolquers, tovalloletes, xumet, llet i tot allò que pugui necessitar durant l'estona que durarà la sessió. Les fotografies seràn del nadó, principalment, tot i que en podem incloure alguna amb els pares i germans.

Jo m'encarregaré del nadó mentre vosaltres descanseu, esmorzeu o feu un cafè al nostre estudi, i disfruteu tranquil·lament de com es va desenvolupant la sessió. Ens anirem movent al ritme del nadó, farem pauses perquè mengi, descansi, se senti còmode, etc.

No està permès fer fotografíes ó vídeo durant la sessió. Podreu fer alguna foto del "making off", sempre prèvia autorització.

La meva experiència i formació especialitzada en aquest tipus de fotografía, garanteix que el vostre nadó es trobarà en bones mans en tot moment, i per suposat que la seguretat i confort del nadó van per davant de tot.

QUÈ INCLOU?

La sessió de Nou Nat inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; la producció i muntatge dels decorats, el vestuari, l'assistent; les nostres indicacions de posing professionals i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

El pack Bàsic inclou 15 imatges finals editades i que entreguem en USB + les 10 millors imatges impreses en format 15x15. Aquest pack es pot ampliar amb més fotografíes, totes les imatges de la galería, productes a la carta (ampliacions en paper fotogràfic, impressions, recordatoris, ...), o bé amb un Àlbum, caixa de fusta amb làmines o quadres de paret, entre d'altres articles. Pregunteu per el nostre PACK BATEIG, us enamorarà i és ideal per incloure a la vostra llista de Nou Nat.

COM I QUAN RESERVAR?

És important fer la reserva amb antelació abans que neixi el nadó (aconsellem 2 ó 3 mesos abans com a mínim, (penseu que es podria avançar!, i cada cop tanquem les reserves amb més antelació). Us asignarem una data provisional aproximada, i el mateix dia del naixement ens heu de telefonar per tal de fixar la data definitiva de la sessió.

Per poder formalitzar la reserva, cal fer efectiu un dipòsit, i abonar la resta el mateix dia de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passades tres setmanes de la sessió, us presentarem una galería d'imatges, on podreu escollir les que més us agradin, incloses al pack Bàsic, i que us podreu endur el mateix dia. Serà el moment d'adquirir qualsevol producte adicional.

RESERVES 651.90.47.66 marta@martabellot.com