COMPROMIS

UNA PROPOSTA DE MATRIMONI ORIGINAL

LI VOLS DEMANAR MATRIMONI?

Fotografiar una proposta de matrimoni també és una forma divertida i romàntica d'iniciar el procés de planificació del vostre casament. Junts podem fer d'aquest moment un instant emocionant i memorable.

Els temps han canviat, abans es feia un dinar o un sopar amb els pares d'una banda i l'altra, la presentació oficial de les dues famílies i la "petició de ma" al pare, que era el qui havía de donar el permís per a l'enllaç. Encara que la tradició té el seu encant, la realitat de les parelles avui en dia és la de fer coses de manera especial , original i amb total llibertat. El dinar familar es deixa com una presentació de les dues famílies, on la parella ja ha pres la seva decisió de casar-se prèviament.


Per això, el qui prèn la iniciativa serà qui haurà de tenir en compte un preparatiu molt especial per impressionar a la seva parella. Cada vegada es busca més el romanticisme d'un lloc especial, la bellesa d'una posta de sol, un ambient tranquil on sorprendre a la teva parella. Potser una copa de vi o de cava, espelmes... o tan sols una bonica llum de tarda; un record que tots dos apreciareu durant tota la vostra vida.

TARIFA DE PREUS (IVA inclòs)

COMPROMÍS*: 350 €

COMPROMÍS + VIDEO*: 950 €


*Els preus inclouen els serveis de MakeUp i Estilista. Altres detalls o serveis extres es facturaràn apart.

BUSQUES UNA EXPERIÈNCIA ROMÀNTICA I SALVATGE?

Sorprèn la teva parella o feu-vos un regal diferent amb la nostra sessió més exclusiva: Un Reportatge Romàntic a cavall amb Pic-nic i Cava enmig de la natura. Fuig de la ciutat, de l’estrés o de la monotonía del dia a dia fent una escapada amb la teva parella, compartint un dia de tranquil·litat junts en un entorn idílic.