FOTOGRAFIA INFANTIL

( recomanat a partir de 7 anys )

FOTOGRAFIA INFANTIL

De cop t'adones que el teu petit o la teva princesa ja ha fet tres anys... quatre... cinc!!! i ha passat tan ràpid... què ho deu fer que ni ens n'adonem!! És l'edat en que els nens ja tenen la seva personalitat ben marcada, saps bé el què li agrada, i somien en ser pirates, futbolistes, herois de pel·lícula!!! Les nenes es distreuen ràpid disfressant-se amb una samarreta de la mare o una faldilla que els queda inmensa... i roda i fa voltes com si portessin un vestit de princesa!!! Són feliços vivint moments de somni. I això fem en aquestes sessions, fer realitat el seu somni. Seràn el centre de les nostres atencions, i podràn disfrutar de ser el que vulguin per unes hores. I la nostra càmera captarà aquests fantàstics moments de felicitat, per a tú i per a ells, per recordar-los sempre.

QUAN FER LA SESSIÓ?

Aquest tipus de sessions les podem fer quan vulgueu. Es pot aprofitar un aniversari, que el vostre fill/filla fa la comunió, o simplement quan us vingui de gust fer quelcom diferent i passar una agradable estona junts.

ON ES FA LA SESSIÓ?

La sessió es pot fer:

  • A L'ESTUDI: al nostre estudi amb llum natural i llum artificial, i on preparem l'escenari a joc amb la temàtica de la sessió.

  • EXTERIORS: en una localizació exterior, preferiblement durant les últimes hores de la tarda, quan ja cau el sol (varía en funció de l'època de lany).

TEMPS DE DURADA

Les sessions Dream tenen una durada aproximada d'unes 2 hores (inclou temps de maquillatge, atrezzo i descansos). Són sessions que demanen molta paciència, doncs els nens/es es troben fora del seu ambient de confort i cal que es sentin relaxats i desinhibits, cal donar-los una estona per agafar confiança.

VESTUARI

La part de vestuari la podeu portar vosaltres de casa, però us recomanem deixar a les nostres mans aquesta part, tenim una àmplia galería!! tan de preciosos vestits com d'increíbles disfresses. Cal tenir clar què vol ser o què es vol posar el vostre heroi o la vostra princesa. És important que els protagonistes es sentin còmodes. Al nostre estudi tenim Estilista i Make Up prefessionals que s'encarregaran de deixar-los encantadors, tan el pentinat com la part de maquillatge, en consonància amb cada vestit/disfressa, per a treure el màxim profit de la sessió i que les fotos quedin precioses. I quan acabem, aquell preciós vestit/disfressa amb el que s'ha sentit tan identificat/da, s'el podrà endur cap a casa!! L'aventura continúa!!

QUÈ INCLOU?

La sessió Dream inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; la producció i muntatge dels decorats, el vestuari, l'assistent; la Make Up; les nostres indicacions de posing professionals i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

El pack Bàsic inclou 15 imatges finals editades i que entreguem en USB + 10 imatges impreses. Aquest pack es pot ampliar amb més fotografíes, totes les imatges de la galería, productes a la carta (ampliacions en paper fotogràfic, impressions, recordatoris, ...), o bé amb un Àlbum, caixa de fusta amb làmines o quadres de paret, entre d'altres articles.

COM I QUAN RESERVAR?

La reserva la podeu fer quan vulgueu, preferiblement amb unes setmanes d'antelació, per poder escollir la data i per donar temps a tenir tot el seu vestuari a punt, ja que es prepara a mida i sota les vostres indicacions.

Per poder formalitzar la reserva, cal fer efectiu un dipòsit, i abonar la resta el mateix dia de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passades tres/quatre setmanes de la sessió, us presentarem una galería d'imatges, on podreu escollir les que més us agradin, incloses al pack Bàsic, i que us podreu endur el mateix dia. Serà el moment d'adquirir qualsevol producte adicional.


RESERVES 651.90.47.66 marta@martabellot.com