COMUNIONS

COMUNIONS

Comença la primavera, i amb ella els preparatius finals per a la comunió dels nostres fills. Ho vivim amb emoció, portem molt temps preparant aquest día tan emotiu i il·lusionant, ja només queden els últims detalls. Amb la nostra sessió de Comunió tindreu un record inoblidable d'aquest fantàstic día. La natura que floreix ens permet paisatges i decorats de conte, i la llum a l'interior de l'església és tan especial...  

QUAN FER LA SESSIÓ?

Podem fer la sessió uns dies abans de la data assenyalada, o si voleu uns dies després, quan el vestit ja no ens fa patir tant. 

ON ES FA LA SESSIÓ?

La sessió es pot fer:

L'ESTIL DE LES MEVES FOTOGRAFÍES

A les meves sessions busco l'elegància i la part artística, centrant-me més en els sentiments i les emocions del moment, i donant molta importància a la localització. El meu enfoc és la innocència i bellesa del moment únic que viuràn els vostres fills. Prepararé amb vosaltres el caire que li donarem a la sessió i el lloc on es desenvoluparà, sempre tenint en compte la vostra personalitat i el vostre estil. La meva àmplia experiència en fotografía infantil fa que es puguin aconseguir retrats increíbles, i que els nens es trobin còmodes per tal que surtin naturals mostrant la seva autèntica personalitat. Totes les imatges són editades i tractades conservant la naturalitat dels infants.

TEMPS DE DURADA

Les sessions de Comunió tenen una durada aproximada d'unes 2 hores (inclou temps de maquillatge, atrezzo i descansos). Són sessions que demanen molta paciència, doncs els nens/es es troben fora del seu ambient de confort, s'han de sentir relaxats i desinhibits, cal donar-los una estona per agafar confiança. 

VESTUARI

Com és lògic i amb la feinada que heu tingut tots aquests mesos, el vestit el portareu vosaltres de casa. Al nostre equip tenim Estilista i Make Up professionals que s'encarregaran de pentinar i retocar els protagonites d'aquest dia, per treure el màxim profit de la sessió i que les fotos quedin precioses. 

QUÈ INCLOU?

La sessió de Comunió inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; la producció i muntatge dels decorats, el desplaçament, l'assistent; la Make Up; les nostres indicacions de posing professionals i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

El pack Comunió inclou imatges finals editades i que entreguem en una preciosa caixa de fusta amb calaix i compartiments on s'inclou 1 USB amb les imatges en màxima resolució + àlbum 30x30 + 12 recordatoris + 1 quadre forex de 20x20. Aquest pack es pot ampliar amb més fotografíes, totes les imatges de la galería, productes a la carta (ampliacions en paper fotogràfic, impressions, més recordatoris, ...), o bé amb un àlbum EXCELLENT, caixa de fusta amb làmines o quadres de paret, entre d'altres articles. 

COM I QUAN RESERVAR?

La reserva la podeu fer quan vulgueu, preferiblement amb unes setmanes  d'antelació, per poder escollir la data i el lloc.

Per poder formalitzar la reserva, cal fer efectiu un dipòsit del 50%, i abonar la resta el mateix dia de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passades tres/quatre setmanes de la sessió, us presentarem una galería d'imatges, on podreu escollir les que més us agradin, incloses al pack Comunió, i que us podreu endur el mateix dia. Serà el moment d'adquirir qualsevol producte adicional.


                         RESERVES      651.90.47.66   marta@martabellot.com