PACK FOTOGRÀFIC BASIC NOCES

Cobrim tot l'enllaç, des de l'arribada dels nuvis/es a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, petita sessió als/les recent casats/des a l'exterior, la recepció i el ball. Us faig entrega d'entre 500 i 800 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) que us podreu descarregar on-line.

TARIFA DE PREUS  (IVA inclòs)

PACK BÀSIC NOCES: 980 €

PACK BÀSIC NOCES + ÀLBUM "Linen" 20x20 (8 fulls/16 pàgs.): 1200 €


Els preus inclouen els serveis bàsics indicats a la descripció. Altres detalls o serveis extres es facturaràn apart.

US ENTREGO LES IMATGES EN UN PLAÇ DE  6 A 8 SETMANES

SESSIÓ PRE/POST NOCES

UN RECORD PER DISFRUTAR ABANS I DESPRÉS

No us poden faltar les imatges d'una sessió en parella, abans de casar-vos o just després de dir el SÍ. Les carícies, les mirades i els somriures que us han fet prendre la decisió de recórrer junts un nou camí. 

PACK FOTOGRÀFIC COMPLET NOCES

INCLOU PRE/POST BODA + SESSIÓ PRIVADA ALS NUVIS MENTRE US VESTIU

Cobrim tot l'enllaç, des de la sessió a casa dels/les nuvis/es mentre es preparen pel gran moment, arribada dels/les nuvis/es a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, sessió VIP als/les recent casats/des amb indicacions de posing professional, el convit i el ball. Us faig entrega d'entre 1000 i 1500 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) que us podreu descarregar on-line.

SESSIÓ BOUDOIR

SEDUEIX LA TEVA PARELLA AMB UN REGAL EXCLUSIU

Sorprèn la teva parella amb un book de fotos sensual i atrevit. Et preparem una sessió de fotos especial per a tú, tota una experiència que et farà pujar l'autoestima i et refermarà  la confiança en tú mateix/a.

EXPERIÈNCIA V.I.P. 

BUSQUES UNA EXPERIÈNCIA ROMÀNTICA I SALVATGE?

Sorprèn la teva parella o feu-vos un regal diferent amb la nostra sessió més exclusiva: Un Reportatge Romàntic a cavall amb Pic-nic i Cava enmig de la natura. Fuig de la ciutat, de l’estrés o de la monotonía del dia a dia fent una escapada amb la teva parella, compartint un dia de tranquil·litat junts en un entorn idílic.

Tenim un ampli assortit d'àlbums per a les vostres fotos de boda.

Aquí trobareu l'àlbum ideal per al vostre reportatge d'entre un ampli ventall. Seleccioneu les mides i el nombre de fulls que voleu que tingui, els acabats i els colors dels materials.