SESSIÓ PRE O POST BODA

Les sessions de Pre o Post "boda" són molt especials, ja que són moments on la parella us relaxeu i passeu una estona romàntica i divertida, éssent vosaltres mateixos.

En aquestes sessions mirem de fotografiar com sou en la intimitat, les vostres carícies, rialles i comportament quan esteu amb la persona estimada.

La vostra actitud marcarà el resultat del reportatge, esdevenint un bonic record d'un dia junts mostrant-vos tot l'amor i l'afecte que us teniu.

Pot fer-se en un lloc especial per a vosaltres o us el podem recomanar nosaltres.

La bellesa i la intimitat d'un moment únic a les vostres vides fan que es converteixi en una experiència excepcional.

TARIFA DE PREUS (IVA inclòs)

PRE-BODA / POST-BODA*: 400 €


*Els preus inclouen els serveis bàsics indicats a la descripció. Desplaçament inclòs a Catalunya. Altres detalls o serveis extres es facturaràn apart.

MONTSENY ROMÀNTIC

AZUCENA & ALEX

La sessió de Pre Boda de l'Azucena i l'Alex va ser a finals d'octubre al Montseny, un lloc molt especial per a ells, on han passat moments especials, divertits i romàntics en parella.


És una zona boscosa plena de faigs, avets, roures, alzines i castanyers amb racons molt especials i aquest sol de tardor que es filtra entre les branques dels arbres.


Un matí de relax i intimitat que ens ha donat imatges com les que podeu veure en aquest vídeo.

PRE BODA V.I.P.

BUSQUES UNA EXPERIÈNCIA ROMÀNTICA I SALVATGE?

Sorprèn la teva parella o feu-vos un regal diferent amb la nostra sessió més exclusiva: Un Reportatge Romàntic a cavall amb Pic-nic i Cava enmig de la natura. Fuig de la ciutat, de l’estrés o de la monotonía del dia a dia fent una escapada amb la teva parella, compartint un dia de tranquil·litat junts en un entorn idílic.