TARIFA DE PREUS*  (IVA inclòs)

PRE-BODA : 400 € PRE-BODA + MINI-V*: 650 €

POST-BODA : 400 € POST-BODA + MINI-V*: 650 €

*Els preus inclouen els serveis bàsics indicats a la descripció. Desplaçament inclòs a Catalunya. Altres detalls o serveis extres es facturaràn apart. MINI-V (vídeo de tota la sessió de 2-3 minuts de durada).

SESSIÓ PRE O POST BODA

Les sessions de Pre o Post "boda" són molt especials, ja que són moments on la parella us relaxeu i passeu una estona romàntica i divertida, éssent vosaltres mateixos. 

En aquestes sessions mirem de fotografiar com sou en la intimitat, les vostres carícies, rialles i comportament quan esteu amb la persona estimada. 

La vostra actitud marcarà el resultat del reportatge, esdevenint un bonic record d'un dia junts mostrant-vos tot l'amor i l'afecte que us teniu. 

Pot fer-se en un lloc especial per a vosaltres o us el podem recomanar nosaltres. 

La bellesa i la intimitat d'un moment únic a les vostres vides fan que es converteixi en una experiència excepcional.

MONTSENY ROMÀNTIC

AZUCENA & ALEX

La sessió de Pre Boda de l'Azucena i l'Alex va ser a finals d'octubre al Montseny, un lloc molt especial per a ells, on han passat moments especials, divertits i romàntics en parella.


És una zona boscosa plena de faigs, avets, roures, alzines i castanyers amb racons d'una llum extraordinària on el sol de tardor es filtra entre les branques dels arbres.


Un matí de relax i intimitat que ens ha donat imatges com les que podeu veure en aquest vídeo.

MONTSERRAT DE SOMNI

LAURA & DAVIDE

La Laura i en Davide ens van demanar fer la seva sessió de pre noces a un lloc amb un paisatge bonic, i els vem portar al peu de Montserrat.


El paisatge, a més de bonic és impressionant, amb la magestuosa muntanya al fons i extensos camps de cereals al peu, on petits camins s'endinsen entre els arbres i antigues cabanes de pedra apareixen a cada costat ...


Un divertit passeig de tarda  en contacte amb la natura i una parella molt enamorada i riallera ens han donat imatges com les d'aquest vídeo.

PRE BODA V.I.P. 

BUSQUES UNA EXPERIÈNCIA ROMÀNTICA I SALVATGE?

Sorprèn la teva parella o feu-vos un regal diferent amb la nostra sessió més exclusiva: Un Reportatge Romàntic a cavall amb Pic-nic i Cava enmig de la natura. Fuig de la ciutat, de l’estrés o de la monotonía del dia a dia fent una escapada amb la teva parella, compartint un dia de tranquil·litat junts en un entorn idílic.