BOUDOIR

BOUDOIR FEMENÍ, MASCULÍ O EN PARELLA

D’origen, el “Boudoir” era el tocador o habitació on les dones s’arreglaven per sortir. Moments de privadesa i sensualitat on les dones anaven en batí de seda i poc a poc s'anaven vestint. Primer cuidant i acaronant la pell del cos amb olis i cremes per després cobrir-se amb llencería fina, seguit del moment del maquillatge i cura del rostre. En ocasions estaven acompanyades d’altres dones de confiança i, com que no hi havia homes davant, podíen parlar de temes picants obertament.

Per a nosaltres, l’essència de les sessions de Boudoir és la de ressaltar la teva bellesa, única i personal, així com la teva personalitat, però amb elegància i delicadesa. Per això és un moment de connexió i agraïment entre tú i el teu cos, i això porta a que sigui una experiència transformadora.

En aquest tipus de fotografíes busquem marcar la teva sensualitat natural, de manera que s'insinúa més que no pas es mostra. El resultat d'aquestes sessions permeten guanyar confiança en un/a mateix/a i fan que ens sentim orgulloses del nostre cos, reforçant així l’autoestima.

Ha de quedar clar que no són fotografíes de nu, ni tampoc de llencería. No són quelcom provocatiu o vulgar ni tenen cap relació amb l’erotisme. Tampoc responen a cap talla de roba, estereotips o cànons de bellesa hegemònics. El que es pretén amb aquest tipus de fotografía és cel·lebrar la teva bellesa, individualitat i sensualitat. Són fotografíes per a la teva intimitat, per això és un regal ideal i exclusiu per fer-li a la teva parella.

TARIFA DE PREUS (IVA inclòs)

BOUDOIR INDIVIDUAL*: 350

BOUDOIR INDIVIDUAL + KIT BOOK*: 425

BOUDOIR EN PARELLA*: 450 €

BOUDOIR EN PARELLA + KIT BOOK*: 525


*Els preus inclouen els serveis de MakeUp i Estilista. Altres detalls o serveis extres es facturaràn apart.