CASAMENTS

UN CASAMENT PERFECTE, EL VOSTRE

La paraula "casament" evoca un munt d'emocions. No podem ni imaginar-nos la quantitat d'estats d'ànim que es poden captar en un dia així. I com a fotògrafa he d'estar atenta a tots ells, perquè en tres minuts un casament pot canviar totalment i no se'm pot escapar res. Vull recollir-ho tot i plasmar-ho en un únic reportatge.


Cada fotògraf tenim el nostre estil, jo per la meva banda sóc fidel a la meva filosofia i a la meva pròpia manera de veure un casament. No busco aquesta imatge bucòlica, sino la realitat de cada instant. Fotografío les persones com jo les veig i intento passar desapercebuda mentre ho faig, tot i que també els demano alguns posats ... és inevitable!


El que intento és explicar aquest dia a través d'un reportatge, abordar aquestes noces com un projecte súper especial i plasmar en ell tots els instants i emocions que se succeeixen. A cada casament miro d’explicar "alguna cosa més". Sovint em pregunto quina història hi ha darrere de cada parella, i la intento explicar mitjançant la fotografia.


Reportatge fotogràfic de la parella en un lloc molt especial en companyía de preciosos i dòcils cavalls. Es pot fer abans del vostre enllaç o quan ja ha passat. Amb aquestes sessions us faig entrega de 30 imatges finals editades en màxima resolució; un quadre en fusta M.D.F. d'alta qualitat i mides 50x70 o bé 60x60cm.; i un USB amb totes les imatges de la sessió.


*PACK BÀSIC NOCES (cobertura fotogràfica de tot l'enllaç)

Inclou fotos de l'arribada dels nuvis a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, petita sessió als recent casats a l'exterior, recepció i el ball. Us faig entrega d'entre 500 i 800 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) i un USB amb totes les imatges de l'enllaç.


**PACK COMPLET NOCES (cobertura fotogràfica de tot l'enllaç)

Inclou sessió de fotos a casa dels nuvis mentre es preparen pel gran moment (desplaçament de 8 km.a la rodona respecte de l'esglesia i/o del lloc de la celebració), arribada dels nuvis a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, sessió VIP als recent casats amb indicacions de posing professional, el convit i el ball. Us faig entrega d'entre 1300 i 1800 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) i un USB amb totes les imatges de l'enllaç.


EL MEU PRESSUPOST PERSONALITZAT

Expliqueu-me què us cal i junts farem un pressupost a la vostra mida. Podem incloure altres "extres" no contemplats als packs anteriors o podem eliminar detalls que no us encaixin. Tot és possible!

TARIFA DE PREUS

PRE-NOCES / POST-NOCES: 400 €

PACK BÀSIC NOCES*: 850 €

PACK BÀSIC NOCES + ÀLBUM 30x30 (15 pág.): 1050 €

PACK COMPLET NOCES**: 1100 €

PACK COMPLET NOCES + ÀLBUM 30x30 (25 pág.): 1440 €

ALTRES DESPESES A TENIR EN COMPTE:

Els preus inclouen els serveis bàsics indicats a la descripció. Altres detalls o serveis extres es facturaràn apart.


US ENTREGO LES IMATGES EN UN PLAÇ DE 6 A 8 SETMANES

FÉS LA TEVA RESERVA 651.90.47.66 marta@martabellot.com