CASAMENTS

UN CASAMENT PERFECTE, EL VOSTRE

La paraula "casament" evoca un munt d'emocions. No podem ni imaginar-nos la quantitat d'estats d'ànim que es poden captar en un dia així. I com a fotògrafa he d'estar atenta a tots ells, perquè en tres minuts un casament pot canviar totalment i no se'm pot escapar res. Vull recollir-ho tot i plasmar-ho en un únic reportatge.


Cada fotògraf tenim el nostre estil, nosaltres som fidels a la nostra filosofia i a la nostra pròpia manera de veure un casament. No busquem aquesta imatge bucòlica, sino la realitat de cada instant. Fotografiem les persones tal i com les veiem, i intentem passar desapercebudes mentre ho fem, tot i que també els demanem alguns posats ... és inevitable!


El que intentem és explicar aquest dia a través d'un reportatge, abordar aquestes noces com un projecte súper especial i plasmar en ell tots els instants i emocions que se succeeixen. A cada casament mirem d’explicar "alguna cosa més". 

UN ANY MERAVELLÓS

LAURA & ORIOL

MANRESA

CLAUDIA & ILDE

EL BRUC

MARTA & XAVI

HOSPITALET DE LLOBREGAT

CALDES DE MALAVELLA

ELS NOSTRES PACKS

PACK FOTOGRÀFIC BÀSIC NOCES

Cobrim tot l'enllaç, des de l'arribada dels nuvis/es a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, petita sessió als/les recent casats/des a l'exterior, la recepció i el ball. Us faig entrega d'entre 800 i 1000 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) que us podreu descarregar on-line.

PACK FOTOGRÀFIC COMPLET NOCES

INCLOU PRE/POST BODA + SESSIÓ PRIVADA ALS NUVIS MENTRE US VESTIU

Cobrim tot l'enllaç, des de la sessió a casa dels/les nuvis/es mentre es preparen pel gran moment, arribada dels/les nuvis/es a l'esglesia o lloc de la cerimònia, els millors moments durant la cel·lebració, sessió VIP als/les recent casats/des amb indicacions de posing professional, el convit i el ball. Us faig entrega d'entre 1000 i 1500 imatges finals en alta resolució (totes editades + vídeo amb la millor selecció) que us podreu descarregar on-line.

EXPERIÈNCIES  COMPLEMENTÀRIES

UN RECORD PER DISFRUTAR ABANS I DESPRÉS

No us poden faltar les imatges d'una sessió en parella, abans de casar-vos o just després de dir el SÍ. Les carícies, les mirades i els somriures que us han fet prendre la decisió de recórrer junts un nou camí. 

LI VOLS DEMANAR MATRIMONI?

Fotografiar una proposta de matrimoni també és una forma divertida i romàntica d'iniciar el procés de planificació del vostre casament. Junts podem fer d'aquest moment un instant emocionant i memorable. 

SEDUEIX LA TEVA PARELLA AMB UN REGAL EXCLUSIU

Sorprèn la teva parella amb un book de fotos sensual i atrevit. Et preparem una sessió de fotos especial per a tú, tota una experiència que et farà pujar l'autoestima i et refermarà  la confiança en tú mateix/a.

ALTRES  PRODUCTES

EL COMPLEMENT QUE NO POT FALTAR AL TEU CASAMENT

La nostra prioritat és emocionar-vos quan recordeu els instants viscuts, i la possibilitat d’enregistrar un vídeo d’alta qualitat no pot faltar dins la nostra oferta. Per a nosaltres cada parella sou diferents, per això posem tots els nostres sentits en crear un producte fet a la vostra mida, que parli de vosaltres i amb el que us sentiu totalment identificats.

BUSQUES UNA EXPERIÈNCIA ROMÀNTICA I SALVATGE?

Sorprèn la teva parella o feu-vos un regal diferent amb la nostra sessió més exclusiva: Un Reportatge Romàntic a cavall amb Pic-nic i Cava enmig de la natura. Fuig de la ciutat, de l’estrés o de la monotonía del dia a dia fent una escapada amb la teva parella, compartint un dia de tranquil·litat junts en un entorn idílic.

ALBUMS DE NOCES

Tenim un ampli assortit d'àlbums per a les vostres fotos de boda.

Aquí trobareu l'àlbum ideal per al vostre reportatge d'entre un ampli ventall. Seleccioneu les mides i el nombre de fulls que voleu que tingui, els acabats i els colors dels materials. 

ALBUM DELICATE

ALBUM VINTAGE

ALBUM TAPA FUSTA

ALBUM METACRILAT

ALBUM PARIS LLI

ALBUM TOP DELICATE