PHOTO BOOK

( recomanat a partir de 15 anys )

PHOTO BOOK PROFESSIONAL

Dels 15 als 18 anys és una fantàstica edat per poder treure el millor dels nostres adolescents. Deixen la infància i comencen una nova etapa de maduresa, es comencen a formar com a futurs homes i dones.

Al segle XXI és molt important, fins i tot diría que necessari, que tinguin un book d'imatges de qualitat, ja sigui per adjuntar a la seva pròpia web, al seu Currículum Vitae o per compartir per xarxes. Imatges de qualitat que respectin allò que volen transmetre. És un regal que els encanta, recomanat 100%, una experiència on es senten ells mateixos i disfruten molt del "seu moment".

Dels 15 als 18 anys és una fantàstica edat per poder treure el millor dels nostres adolescents. Deixen la infància i comencen una nova etapa de maduresa, es comencen a formar com a futurs homes i dones. Al segle XXI és molt important, fins i tot diría que necessari, que tinguin un book d'imatges de qualitat, ja sigui per adjuntar a la seva pròpia web, al seu Currículum Vitae o per compartir per xarxes. Imatges de qualitat que respectin allò que volen transmetre. És un regal que els encanta, recomanat 100%, una experiència on es senten ells mateixos i disfruten molt del "seu moment".

QUAN FER LA SESSIÓ?

Aquest tipus de sessions les podem fer quan vulgueu. Es pot aprofitar un aniversari, quan finalitzen l'Institut o simplement quan us vingui de gust fer-los un regal diferent. Recordeu que és una experiència i no tan sols una sessió de fotos, d'aquí aprendràn com han de tractar la seva imatge de cara al seu futur.

ON ES FA LA SESSIÓ?

La sessió es pot fer:

  • A L'ESTUDI: al nostre estudi amb llum natural i llum artificial

  • EXTERIORS: en una localizació exterior. **( Suplement desplaçament)

TEMPS DE DURADA

Les sessions Photo Book tenen una durada aproximada d'unes 2 hores (inclou temps de maquillatge, atrezzo i descansos). En aquestes sessions, els novells models han d'estar molt relaxats i desinhibits, han de perdre la vergonya per ser ells mateixos i treurel's el millor. Cal donar-los una estona per agafar confiança.

VESTUARI

La part de vestuari la podeu portar vosaltres de casa, però us recomanem deixar-ho a les nostres mans. Al nostre estudi tenim Estilista i Make Up prefessionals que s'encarregaran de reproduïr la seva personalitat, tan el pentinat com la part de maquillatge, en consonància amb cada look, per a treure el màxim profit de la sessió i que les fotos transmetin caràcter.

** (Suplement Vestuari)

QUÈ INCLOU?

La sessió Photo Book inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; la producció i muntatge dels decorats, el vestuari, l'assistent; la Make Up; les nostres indicacions de posing professionals i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

El pack Bàsic inclou 15 imatges finals editades i que entreguem en USB + Album Book. Aquest pack es pot ampliar amb més fotografíes, totes les imatges de la galería, productes a la carta (ampliacions en paper fotogràfic, impressions, recordatoris, ...), o bé amb un Àlbum, caixa de fusta amb làmines o quadres de paret, entre d'altres articles (consulteu el nostre apartat de Productes a la Carta).

COM I QUAN RESERVAR?

La reserva la podeu fer quan vulgueu, preferiblement amb unes setmanes d'antelació, per poder escollir la data i per donar temps a tenir tot el seu vestuari a punt, ja que es prepara a mida i sota les vostres indicacions.

Per poder formalitzar la reserva, cal fer efectiu un dipòsit, i abonar la resta el mateix dia de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passades tres/quatre setmanes de la sessió, us presentarem una galería d'imatges, on podreu escollir les que més us agradin, incloses al pack Bàsic, i que us podreu endur el mateix dia. Serà el moment d'adquirir qualsevol producte adicional.


RESERVES 651.90.47.66 marta@martabellot.com