PRIMER ANIVERSARI SMASH CAKE

( recomanat a partir dels 11 mesos d'edat )

SESSIÓ SMASH CAKE PRIMER ANY

Com passa el temps... s'acosta el seu primer aniversari, 1 anyet, ja!! Quin regal li podem fer? Aquesta és la pregunta habitual... encara són tan petits... Us proposem una divertida sessió: el pastís del seu primer aniversari!! on els petits descobreixen noves textures i es poden embrutar sense preocupar ningú. A aquesta edat encara experimenten posant-s'ho tot a la boca, i que deliciós ho trobaràn!! Us hi atreviu??!! Diversió assegurada, tan pels pares com pels petits!!

QUAN FER LA SESSIÓ?

Recomanem fer la sessió pels vols del seu aniversari, no cal que sigui el mateix dia que fa l'any, pot ser amb una setmana de diferència amunt o avall.

ON ES FA LA SESSIÓ?

La sessió es fa al nostre ESTUDI, perfectament equipat per a aquest tipus de sessions.

** Assistència a Domicili en festes d'aniversari ó familiars (Suplement Desplaçament)

TEMPS DE DURADA

Les sessions Sweet Cake tenen una durada aproximada d'1 hora. Són sessions que demanen molta paciència, doncs els nens/es es troben fora del seu ambient de confort i cal que es sentin relaxats.

VESTUARI

Us recomanem deixar a les nostres mans aquesta part, doncs preparem el pastís, el decorat i el vestuari dels petits en harmonia, per a treure el màxim profit de la sessió i que les fotos quedin precioses. I quan acabem, aquell bonic vestit/disfressa i el que quedi del pastís, us els podreu endur cap a casa.

QUÈ INCLOU?

La sessió Sweet Cake inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; la producció i muntatge dels decorats, el vestuari, el pastís de disseny, l'assistent i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

El pack Bàsic inclou 15 imatges finals editades i que entreguem en USB + 10 imatges impreses de 20x20. Aquest pack es pot ampliar amb més fotografíes, totes les imatges de la galería, productes a la carta (ampliacions en paper fotogràfic, impressions, recordatoris, ...), o bé amb un Àlbum, caixa de fusta amb làmines o quadres de paret, entre d'altres articles.

COM I QUAN RESERVAR?

La reserva la podeu fer quan vulgueu, preferiblement amb unes setmanes d'antelació, per poder escollir la data que millor us vagi i per donar temps a tenir tot el seu vestuari i el pastís a punt, ja que es prepara a mida per a l'ocasió.

Per poder formalitzar la reserva, cal fer efectiu un dipòsit, i abonar la resta el mateix dia de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passades tres/quatre setmanes de la sessió, us presentarem una galería d'imatges, on podreu escollir les que més us agradin, incloses al pack Bàsic, i que us podreu endur el mateix dia. Serà el moment d'adquirir qualsevol producte adicional.


RESERVES 651.90.47.66 marta@martabellot.com