MATERINTAT I EMBARÀS

( recomanat a partir del 5è mes d'embaràs)

· MATERNITY SESSION ·

L'embaràs és un moment maravellós, únic i plè de noves expectatives. El teu cos experimenta molts canvis. Capturar la imatge d'aquests moments, just quan neix el vincle entre la mare i el seu fill abans que aquest neixi, ho fa un record que voldràs conservar per sempre.

QUAN FER LA SESSIÓ?

Recomanem fer la sessió entre les setmanes 28 i 35, quan la panxa és prou considerable però encara et queda mobilitat i et sents més lleugera. De tota manera, la decisió la prens tú. Podem fer la sessió inclús el día abans de donar a llum.

ON ES FA LA SESSIÓ?

La sessió es pot fer:

  • A L'ESTUDI: al nostre estudi on tenim llum natural i llum artificial (i on hi ha més intimitat per a fer nu o semi-nu).

  • EXTERIORS: en una localizació exterior (platja o muntanya/parc).

TEMPS DE DURADA

Les sessions d'embaràs tenen una durada aproximada d'entre 2 i 3 hores (inclou temps de maquillatge, atrezzo, descansos i canvis de roba).

L'ESTIL DE LES NOSTRES FOTOGRAFÍES

A les nostres sessions busquem l'elegància i la part artística, centrant-nos més en els sentiments i les emocions del moment, i donant menys importància als decorats que distreuen sovint l'atenció. El nostre enfoc és sensual i molt femení. La bellesa d'uns mesos únics a la teva vida fan de la teva sessió una experiència excepcional i que no té res a veure amb cap altra embarassada. Abans de la sessió, prepararem amb tú el caire que li donarem, el vestuari que farem servir, sempre tenint en compte la teva personalitat i el teu estil. La nostra àmplia experiència en fotografía de nu fa que poguem aconseguir retrats increíbles, amb més o menys roba, sempre tenint en compte que tú et sentis molt còmoda. A la sessió podem incloure la teva aprella i altres fills, si volguessis, el moment prou s'ho val!!! Prepararem tots junts la sessió que millor s'adapti a tú. Totes les imatges són editades i tractades conservant la teva naturalitat, afegint un toc artístic que farà que et vegis radiant.

VESTUARI

Quan contractis la sessió, t'enviarem uns consells d'estilisme bàsic per tal que et puguis orientar. El més important és que et sentis còmoda i que el teu look t'identifiqui. Farem 3 escenaris diferents (canvis de roba). Disposem de vestuari i diferents teles amb les que et podem fer un preciós vestit pre-mamà en un instant!! Al nostre estudi tenim Estilista i Make Up prefessionals que s'encarregaran de deixar-te preciosa, tan de pentinat com de maquillatge, en consonància amb cada set/escenari, per a treure el màxim profit de la sessió i que les fotos quedin precioses.

QUÈ INCLOU?

La sessió de Maternitat inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; la producció i muntatge dels decorats, el vestuari, l'Estilista i la Make Up; les nostres indicacions de posing professionals i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

El pack Bàsic inclou 15 imatges finals editades i que entreguem en USB + 10 imatges impreses. Aquest pack es pot ampliar amb més fotografíes, totes les imatges de la galería, productes a la carta (ampliacions en paper fotogràfic, impressions, recordatoris, ...), o bé amb un Àlbum, caixa de fusta amb làmines o quadres de paret, entre d'altres articles.

COM I QUAN RESERVAR?

Pots fer la reserva en qualsevol moment, tot i que és molt millor amb una mica d'antel·lació, així pots escollir la data que millor et vagi, sobretot si és en cap de setmana.

Per poder formalitzar la reserva, cal fer efectiu un dipòsit, i abonar la resta el mateix dia de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passats uns dies d'haver fet la sessió, et presentarem una galería d'imatges, on podràs escollir les que més t'agradin, i tindràs l'oportunitat d'adquirir qualsevol producte adicional.


RESERVES 651.90.47.66 marta@martabellot.com