FOTOGRAFÍA DE PART

Aquest tipus de fotografía no té res a veure amb les sessions de fotografía habituals, tan cuidades en detalls, decorats i vestuari. Es tracta de fotografía de tipus documental sobre el teu part. Tot passa d'una manera que no es pot preparar ni preveure. Amb la meva càmera prendré imatges de cada instant (abans, durant i després), sentiments a flor de pell i detalls d'aquells moments que podràs reviure per sempre, com si res se t'hagués escapat. Són moments de molta sensibilitat i coratge, on tan sols t'has de preocupar de disfrutar-ho i viure-ho com un dels més especials de la teva vida.

COM I QUAN RESERVAR?

Pots fer la reserva en qualsevol moment, omplint el Formulari de Contacte; mitjançant un mail a o trucant al telèfon 651 90 47 66, jo mateixa em posaré en contacte amb tú de seguida per fixar una reunió, conèixen's i parlar en persona de tots els detalls i dubtes que puguis tenir.

És important que facis la reserva amb una antelació de 2 ó 3 mesos abans, com a mínim, tingues en compte que es podría avançar! Juntes trobarem una data provisional aproximada i anirem parlant dels detalls des d'aleshores.


ON FER LA SESSIÓ?

La sessió es pot fer:

  • A L' HOSPITAL: si has decidit donar a llum a l'hospital, s'haurà de demanar un permís al teu metge per tal que t'autoritzi a portar un fotògraf el día del part. Cada centre té la seva pròpia normativa, per tant caldrà seguir les pautes del metge o del centre en referència a l'assistència d'un fotògraf durant el part.

  • A CASA: si has decidit donar a llum a casa, tan sols preocupat d'avisar-me el día previst i estaré llesta per quan es presenti el moment.


DURADA

La sessió de Part no té una durada establerta, doncs cada cas és diferent. Només t'has de preocupar de disfrutar aquest maravellós moment, duri el temps que duri. Jo seré allà captant cada instant, tot i que no em veuràs... d'això es tracta.


DURANT LA SESSIÓ

Seré present durant tot el part, ja sigui al paritori o al quiròfan, tot dependrà de com evolucioni i seguint les indicacions del metge responsable.

La meva feina consistirà en prendre imatges de forma documental, de tots aquells detalls que consideri oportuns en cada moment, sempre respectant els espais que m'hagin estat assignats i sense interferir en res, com si no fos allà.

La meva experiencia y formació especialitzades en aquest tipus de fotografía garanteix que només captaré els detalls i moments que hàgim pactat abans i pels que m'hauràs autoritzat, i per suposat que si en algún moment la meva presència incomoda, sortiré de la sala sense dilació.


QUÈ INCLOU?

La sessió de Part inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; el trasllat i assistència al lloc del part (dins la província de Barcelona) i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

Inclou un USB amb totes les imatges del reportatge + 5 imatges editades i impreses en format 15x20, 15x15 o 20x20. Aquest pack es pot ampliar amb articles del nostre apartat de productes a la carta i/o vídeo de les millors imatges de la galería.


I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passades 2 setmanes del part, et presentaré una galería d'imatges on podràs escollir les que més t'agradin. Serà el moment d'adquirir qualsevol altre producte adicional.