SESSIONS DE NADAL

SESSIÓ DE FOTOS NADAL

S'acosta Nadal, i ens agrada obsequiar i felicitar les festes a la família, amb originalitat i donant tot el protagonisme als petits de la casa. Tan si és el seu primer Nadal, com si ja n'ha viscut uns quants, no deixen de ser moments màgics per a tots, i aquest record any rera any el volem conservar per tornar-lo a reviure.

QUAN FER LA SESSIÓ?

Les sessions de Christmas es fan durant els mesos d'octubre, novembre i primers de desembre.

ON ES FA LA SESSIÓ?

La sessió es fa al nostre ESTUDI, on tenim preparat un decorat nadalenc especial per a aquestes sessions.

TEMPS DE DURADA

Les sessions Christmas tenen una durada aproximada de:

  • 30 minuts en edats a partir de 3 anys.

  • 1 hora en edats de 6 mesos a 2 anys.

  • 2 hores aprox.per a nou nats ó nadons fins a 6 mesos.

Són sessions que demanen molta paciència, on els més petits es troben fora del seu ambient de confort i cal que es sentin relaxats.

VESTUARI

El vestuari el podeu portar vosaltres de casa. Si preferiu que ens n'ocupem nosaltres, cal indicar-ho al fer la reserva**.

** (Suplement Vestuari)

QUÈ INCLOU?

La sessió Christmas inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; la producció i muntatge dels decorats, el vestuari, l'assistent; les nostres indicacions de posing professionals i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

El pack Bàsic inclou 5 imatges finals editades + 5 còpies impreses totes iguals, de la fotografía que més us agradi (inclou sobre individual). Aquest pack es pot ampliar amb més fotografíes, totes les imatges de la galería, productes a la carta (ampliacions en paper fotogràfic, impressions, recordatoris, ...), o bé amb un Àlbum, caixa de fusta amb làmines o quadres de paret, entre d'altres articles.

COM I QUAN RESERVAR?

Recomanem reservar durant els mesos de juliol a octubre, cada cop tanquem les reserves amb més antelació!! així podreu escollir la data que millor us vagi.

Per poder formalitzar la reserva, cal fer pagament del 100% del cost de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passada 1 ó 2 setmanes de la sessió, us presentarem una galería d'imatges, on podreu escollir les que més us agradin, incloses al pack Bàsic, i que us podreu endur el mateix dia. Serà el moment d'adquirir qualsevol producte adicional.


RESERVES 651.90.47.66 marta@martabellot.com