UNA PROPOSTA DE MATRIMONI ORIGINAL

ON FER LA SESSIÓ?

Això és el millor, perquè t'ofereixo diferents opcions:

  • EXCURSIÓ ROMÀNTICA A CAVALL: petita excursió a cavall en un ambient molt romàntic a la platja, en un llac, un riu, la muntanya, ...

  • UN LLOC ESPECIAL: escollit per tú (platja, muntanya, parc, riu, ...)

  • UN LLOC SINGULAR: la meva experiència professional (consulteu-me)

DURADA

Les sessions de Petició de Ma tenen una durada aproximada d'entre 30 minuts a 2 hores (dependrà de la opció escollida).

EL MEU ESTIL

A les meves sessions busco l'elegància i la part artística, centrant-me més en els sentiments i les emocions del moment, sense deixar de costat l'espai i la llum. El meu enfoc és romàntic i molt natural. La bellesa i la intimitat d'un moment únic a les vostres vides fan d'aquesta sessió una experiència excepcional. Abans de la sessió prepararem junts l'enfoc que li donarem i els detalls que no s'ens poden escapar, sempre tenint en compte la teva personalitat. La meva ampla experiència en fotografía de paisatge fa que poguem aconseguir retrats increíbles.

QUÈ INCLOU?

La sessió de Petició de Ma inclou les reunions de preparació, consulta i selecció d'imatges; la recerca i selecció del lloc: on estudío la millor llum i horari per a la sessió; les indicacions de posing professionals i el post-processat de les imatges en alta qualitat.

Inclou 10 imatges finals editades i que us entrego en USB + 5 imatges impreses en format 20x20. Aquest pack es pot ampliar amb més fotografíes, totes les imatges de la galería, productes a la carta, vídeo de la sessió i vídeo amb les millors imatges de la galería.

COM I QUAN RESERVAR?

Pots fer la reserva en qualsevol moment, tot i que és molt millor amb una mica d'antel·lació, així pots escollir la data que millor et vagi, sobretot si és en cap de setmana.

Per poder formalitzar la reserva, cal fer efectiu un dipòsit, i abonar la resta el mateix dia de la sessió.

I DESPRÉS DE LA SESSIÓ?

Passats uns dies d'haver fet la sessió, us presentaré una galería d'imatges, on podreu escollir les que més us agradin, i tindreu l'oportunitat d'adquirir qualsevol producte adicional.


RESERVES 651.90.47.66 marta@martabellot.com